Asiakastarinat

Metalli ja Lvi Lundgren luottaa ilmanvaihtokoneiden hankinnassa Pamonin KAIR-tuotemerkkiin

Metalli ja Lvi Lundgren on 1960-luvulla perustettu rakennusten lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennuksiin erikoistunut yritys. Metalli ja Lvi Lundgren tarvitsee työmaillaan laadukkaita ilmanvaihtokoneita sekä jäähdyttimiä, ja näiden hankinnassa yritys luottaa Pamoniin, jonka KAIR-tuotemerkin laitteet on todettu erittäin toimivaksi ratkaisuksi.

Metalli ja Lvi Lundgren luottaa Pamoniin nopeiden toimitusaikojen sekä kompaktien ja toimivien laitteiden vuoksi. Myös automatiikka sekä tuotteiden muokattavuus saavat kiitosta.

– Pamonin KAIR-laitteet poikkeavat muista siten, että ne pystyvät tuottamaan isoja ilmamääriä ja tulevat valmiiksi koottuina, eli mitään ei tarvitse kasata itse. Myös automatiikkaa olen kehunut todella paljon, laitteita voi etäohjata esimerkiksi puhelimella, Metalli ja Lvi Lundgrenin laitehankinnoista vastaava työntekijä Mikael Ylikännö kertoo.

– IV-koneissa on yleensä neljä lähtöä ylöspäin, mutta KAIRin koneissa lähtöjä pystyy laittamaan laitteiden sivuille, ja kätisyyksiä voi tarvittaessa vaihtaa. Toimitusajat ovat nopeat, tyypillisesti noin 2-4 viikkoa, eikä sovituista aikatauluista olla lipsuttu kertaakaan. Kiireellisissä tilanteissa olemme saaneet laitteita jopa nopeammin, hän jatkaa.

Erinomaista asiakaspalvelua

Pamonin laitevalikoima on laaja, ja koneet on jaksotettu selkeästi. Tarvittavat lisäominaisuudet saa valita itse. KAIRin internetsivuilla on esillä valintaohjelma, jolla tarjontaa on erityisen helppoa tutkia.

– Se on erittäin yksinkertainen ja toimii hienosti. Mitään tunnuksia ei tarvita, vaan käyttö on helppoa suoraan sivustolta. Koneet on jaksotettu järkevästi litramäärän mukaan, ja tarvittavat lisäominaisuudet saa valita itse, Ylikännö kertoo.

Myös yrityksen asiakaspalvelu saa kiitosta. Pamonilla ymmärretään, että työmailla pitää tehdä yhteistyötä.

– Työntekijät ehdottavat asioita ja kyselevät tarvittavista lisävaihtoehdoista. Lisäksi he tiedustelevat usein kehitys- ja parannusehdotuksia, ja auttavat mielellään ongelmatilanteissa. Ystävällisiä ihmisiä, jotka saavat toiminnallaan hyvän mielen myös asiakkaalle, Ylikännö kiittelee

”Yksinkertainen ja toimiva vaihtoehto”

Isommissa rakennuskohteissa Metalli ja Lvi Lundgren luottaa poikkeuksetta Pamonin KAIR-laitteisiin. Ylikännö suosittelisi yrityksen palveluja lämpimästi myös muille.

– Jos saamme päättää itse toimittajan, otamme keskusilmavaihtoisissa kohteissa aina Pamonin tuotteet. Laitteet ovat hiljaisia, ja ne voidaan tarvittaessa asentaa vaikkapa siivouskomeroon. Niitä on myös helppo huoltaa, ja energiankulutus ja sitä kautta hyötysuhde on todella hyvällä tasolla, Ylikännö sanoo.

– Muille yrityksille kertoisin, että Pamon on yksinkertainen ja toimiva vaihtoehto. He toimittavat sen mitä tilaat helposti yhdessä paketissa, ja aina ajallaan. Tuotteet ovat sellaisia kuin on luvattu, ja ne on helppo asentaa sekä huoltaa. Olemme tehneet yhteistyötä aika pitkään, ja uskon, että näin on myös jatkossa, hän toteaa lopuksi.

Kirjaudu

Kirjaudu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.