Asiakastarinat

Nuotek Oy henkilökuva.

Valmiiksi räätälöidyt ja testatut ilmanvaihtokoneet on helppo asentaa

Talotekniikan suunnittelu- ja urakointiyritys Nuotek Oy vastaa parhaillaan Kuopioon rakenteilla olevan Pilke-ketjun uuden päiväkodin talotekniikasta. Kohteeseen asennetaan yhteensä neljä Pamonin valmistamaa KAIR ilmanvaihtokonetta. Tehtaalla valmiiksi räätälöityihin ja testattuihin koneisiin tarvitsee työmaalla kytkeä vain sähköt ja iv-kanavat.

Lue lisää
Lahden LVI-Expertti henkilökuva.

Kompakteja ilmanvaihtokoneita monipuolisiin kohteisiin

Lahden LVI-Expertti Oy tekee talotekniikkaa laajalla skaalalla aina pientaloista koulurakennuksiin ja teollisuuden tarpeisiin. Pamon ja Lahden LVI-Expertti ovat pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita. Yksi isommista yhteistyössä toteutetuista projektikohteista on Hollolan Kalliolan koulu, jonne Lahden LVI-Expertti asensi Pamonin valmistamat KAIR-ilmanvaihtokoneet.

Lue lisää
Metalli ja LVI Lundgren henkilökuva.

Metalli ja Lvi Lundgren luottaa ilmanvaihtokoneiden hankinnassa Pamonin KAIR-tuotemerkkiin

Metalli ja Lvi Lundgren on 1960-luvulla perustettu rakennusten lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennuksiin erikoistunut yritys. Metalli ja Lvi Lundgren tarvitsee työmaillaan laadukkaita ilmanvaihtokoneita sekä jäähdyttimiä, ja näiden hankinnassa yritys luottaa Pamoniin, jonka KAIR-tuotemerkin laitteet on todettu erittäin toimivaksi ratkaisuksi.

Lue lisää
Mikentin Talotekniikka henkilökuva.

Oy Pamon Ab:n toiminnassa korostuvat toimitusvarmuus ja -nopeus

Mikenti Talotekniikka on asuinrakentamisen LVI-urakointiin erikoistunut yritys. Se kuuluu Quattro Mikenti Group -emoyhtiöön, ja työllistää noin 30 ihmistä. Mikenti Talotekniikan työmailla tarvitaan erilaisia ilmanvaihtokoneita, ja niiden hankinnassa yritys on luottanut Pamoniin ja yrityksen KAIR-tuotemerkkiin.

Lue lisää

Kirjaudu

Kirjaudu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.