Oy Pamon Ab:n toiminnassa korostuvat toimitusvarmuus ja -nopeus

Mikenti Talotekniikka on asuinrakentamisen LVI-urakointiin erikoistunut yritys. Se kuuluu Quattro Mikenti Group -emoyhtiöön, ja työllistää noin 30 ihmistä. Mikenti Talotekniikan työmailla tarvitaan erilaisia Ilmanvaihtokoneita, ja niiden hankinnassa yritys on luottanut Pamoniin ja yrityksen KAIR-tuotemerkkiin

Tällä hetkellä Mikenti Talotekniikka rakentaa Lahden Aleksanterinkatu 5:een kohdetta, johon tulee yli kaksisataa opiskelija-asuntoa sekä omistusasuntoja ylimpiin kerroksiin. Pamon on toimittanut työmaalle toistakymmentä ilmanvaihtokonepakettia.

– Kilpailutamme urakoissamme toimittajia, ja hinta on hyvin merkitsevä tekijä. Tietysti katsomme myös laatua: ulkomailta koneet olisi voinut ehkä saada edullisemmin, mutta silloin emme enää tietäisi, mitä ostamme. Hinta-laatusuhde Pamonilla on kohdallaan ja vanha totuushan on, että halvalla ei saa hyvää, Mikenti Talotekniikan ilmanvaihto-osastopäällikkö Tommi Valo toteaa.

Sovituista asioista pidetään kiinni

Pamon valmistaa ilmanvaihtokoneet tilauksesta ja toimittaa ne työmaille, minkä jälkeen asennus hoidetaan itse. Toimitusajat on sovittu hyvissä ajoin, ja ne ovat pitäneet aina.

– Myös hinta-arviot ovat pitäneet, ja sovituista asioista on pidetty muutenkin kiinni. Olemme käyttäneet Pamonin tuotteita monissa aiemmissa kohteissamme, ja myös Aleksanterinkadun toimitukset ovat sujuneet hienosti, Valo kertoo.

Myös yhteydenpito on toiminut. Jos Pamonilla ei olla vastattu puhelimeen heti, ovat he olleet nopeasti yhteydessä takaisinpäin. Reklamaatiotilanteet on hoidettu tunnollisesti nopealla aikataululla.

– Tosin ei niitä tilanteita ihan hirveästi ole ollut, Valo paljastaa.

Yhteistyötä myös jatkossa

Erityisen tyytyväinen Valo on ollut Pamonin toimitusvarmuuteen ja -nopeuteen. Sopiminen on ollut helppoa, koska yhteistyö on toiminut puolin ja toisin.

– Olen ollut todella tyytyväinen. Jatkossakin, kun tarvitsemme ilmanvaihtokoneita, tulemme käyttämään Pamonin tuotteita. Suosittelisin yrityksen palveluja myös muille, sillä kokemukseni ovat olleet kaikin puolin hyviä, Valo sanoo lopuksi.

Kirjaudu

Kirjaudu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.