Tuotteen valmistus on päättynyt.

KAIR ECoRotor 128i:n innovatiiviset ratkaisut

Tehokas pyörivä lämmöntalteenotto

KAIR ECoRotor -koneissa yhdistyvät pyörivän lämmöntalteenoton (LTO) korkea hyötysuhde (75–85 %) pieneen sähkönkulutukseen ja erinomaisiin SFP-lukuihin.

Kaikki KAIR EC -koneet täyttävät jo nyt ERP 2015 -direktiivin mukaiset energiatehokkuusvaatimukset.

Monipuoliset säätömahdollisuudet

Ilmanvaihtoa ohjataan älykkäällä ohjauspaneelilla, jossa on kaksi käyttötasoa (nopeudenohjaustaso ja informaatiotaso) sekä erillinen huoltotaso. Ilmanvaihdon tehoa voidaan säätää ohjauspanelilla tai portaattomasti ilmanlaadun mukaan (ilmankosteus /hiilidioksidipitoisuus). Tuloilman lämpötilasäätö on portaaton.

Ilmatasapaino ja maksimaalinen hyötysuhde säilyvät myös takkaa sytytettäessä ja keskuspölynimuria tai liesituuletinta käytettäessä. Toiminnoille voidaan antaa omat asetusarvonsa.

Jäähdytys helposti integroitavissa – myös jälkikäteen

KAIR ECoRotor 128i -malliin voi helposti yhdistää ECoRotor cool –jäähdytysyksikön, sillä erillisiä ulko- tai kylmävesiyksiköitä ei tarvita. Kompaktin tyylikäs ja hillitty kokonaisuus sulautuu erilaisiin kalusteratkaisuihin ja tarvittaessa sen voi integroida muihin kalusteisiin. Jäähdytysyksikkö voidaan kytkeä erillisiin sähkönsyöttöihin, jolloin jäähdytyskulut ovat tarvittaessa huoneistokohtaisesti kohdistettavissa.

KAIR ECoRotor 128i esite

Kirjaudu

Kirjaudu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.