KAIR ECoRotor roottorikoneet

Käyttökohteet

Päiväkodit, koulut, toimistot, hoivakodit, kerrostalojen keskitetty ilmastointi, ravintolat, liiketilat, konttorit, teollisuustilat ja sosiaalitilat.

Ekosuunnitteludirektiivi ErP2018 (2009/125/EY).

KAIR ECoRotor-koneet täyttää uuden ekosuunnitteludirektiivin. Isoimmat muutokset ovat lämmöntaltteenoton hyötysuhteessa ja SFPint laskennassa. Määräyksen mukaan tuloilman lämpötilahyötysuhteen pitää olla 1.1.2018 vähintään 73%. ECoRotor-koneissa tuloilman lämpötilahyötysuhde on 79-88% (ilmamäärästä riippuen, ilmamäärällä 1/1).

Jäähdytys

Koneeseen on saatavana kolmea eri jäähdytysvaihtoehtoa. Mikään jäähdytysvaihtoehdoista ei kasvata pakettikoneen kokoa.

  • Kompressorijäähdytys (-CO) (saatavana useita eri teholuokkia) sisältää kaikki jäähdytyksen komponentit asennettuna ja testattuna.
  • Vesipatterijäähdytystä (-JP) saa kahdella eri patterityypillä. JP4 on suunniteltu 7/12°C ja JP6 (kaukokylmäratkaisut) 10/15, 10/16 ja 10/18°C vedelle.
  • Suorahöyrystyspatteria (-HP) käytetään erillisten ulkoyksiköiden kanssa ja sitä voidaan käyttää myös lämpöpumppuratkaisuissa.

Sähkö ja automaatio

Valmiiksi automatisoitu ja testattu kone on kustannustehokkain ja selkein vaihtoehto. Koneessa on valmis sähkö- ja automaatiokeskus. Saatavana neljää eri automaatiotasoa.

  • Fidelix Multi 24+näyttö (FIM). Valmiiksi asennettu ja testattu tehtaalla. Kolmenopeusohjaus (norm, max ja yö-käyttö). Liityntä muihin automaatiojärjestelmiin Modbus RTU:n kautta.
  • VAK-liitäntä. Toimilaitteet on valmiiksi kytketty riviliittimelle. Toimilaitteet kuuluvat konetoimitukseen.
  • Ouman Ouflex. Valmiiksi asennettu ja testattu tehtaalla. Kolmenopeusohjaus (norm, max ja yö-käyttö). Liityntä muihin automaatiojärjestelmiin Modbus TCP/IP:n kautta.

Taulukko ECoRotor-koneiden ilmamääristä.

Kirjaudu

Kirjaudu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.