Syksy 2016

Tiimiläinen
 

 

Alan kotimaiset konkarit yhteistyöhön
poistoilman lämmöntalteenotossa

Oy Pamon Ab ja Gebwell Oy aloittavat yhteistyön poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmien toteuttamisessa. Pamonin vuosikymmenten kokemus ilmankäsittelystä ja Gebwellin vankka kokemus lämmityslaitteiden valmistuksesta antavat erinomaisen lähtökohdan yhteistyölle.

Poistoilman lämmöntalteenotossa on Suomessa suuri potentiaali, yli 40 000 kerrostalossa on poisto-ilmanvaihto ilman lämmöntalteenottoa. Näissä kohteissa jopa 40 % jo maksetusta lämpöenergiasta poistuu ulkoilmaan.

 
 
     
 

 

Gebwell Combi – kustannustehokasta ja toimintavarmaa
poistoilman lämmöntalteenottoa

Gebwell Combi on järjestelmäkokonaisuus, joka muodostuu lämmöntalteenottolaitteesta, lämpöpumpusta, kaukolämmönjakokeskuksesta sekä mahdollisista energiavaraajista. Kiinteistön katolle tai IV-konehuoneeseen asennetun lämmöntalteenottolaitteen ja tekniseen tilaan asennettavan lämpöpumpun välille asennetaan lisäksi keruuliuosputkisto.

Yhteistyön tarkoituksena on toimittaa mahdollisimman toimintavarmoja ja kustannustehokkaita järjestelmiä lämmöntalteenottoon. Laitteemme sopivat hyvin yhteen ja Gebwell Oy kotimaisena yrityksenä oli luonnollinen valinta yhteistyökumppaniksi. Meitä yhdistää joustavuus ja halu kehittyä, kertoo Oy Pamon Ab:n myynti- ja markkinointijohtaja Timo Vihervaara.

 

Helppo suunnitella, hankkia ja asentaa

LVI-suunnittelijan on helppo suunnitella toimiva ja kustannustehokas poistoilman lämmöntalteenotto-järjestelmä valmiiden Gebwell-esimerkkikaavioiden pohjalta. Pilpit-mitoitusohjelma mitoittaa lämmöntalteenottolaitteiden lisäksi myös lämpöpumpun ja antaa kohteen säästölaskelman.

Urakoitsijalle Combin hankinta on helppoa ja vaivatonta, kun koko järjestelmä tulee samalta toimittajalta. Lämmöntalteenottojärjestelmää voi seurata etänä; kahden vuoden etäseuranta kuuluu järjestelmän hintaan. Etäseurannasta näkee järjestelmän kuluttaman ja tuottaman energian ja järjestelmästä aiheutuneet säästöt havainnollisina raportteina halutulta ajanjaksolta.

 
 
     
 
 

 

 
 

 
 
 
 

Selvää säästöä taloyhtiölle

Lämmöntalteenottotekniikalla on mahdollista pudottaa kerrostalon lämmityskuluja jopa puoleen.
Mitä suurempi kiinteistön lämmitystarve on, sitä suuremmat säästöt poistoilman lämmöntalteenotto tuo. Energian hintojen noustessa säästöt korostuvat entisestään.

Taloyhtiölle poistoilman lämmöntalteenoton asentaminen on kannattava sijoitus. Suuressa osassa kiinteistöjä investoinnin tuotto on yli 10 %. Luonnollisesti investointi nostaa myöskin taloyhtiön arvoa.

 

Gebwell Combi pähkinänkuoressa
• Kotimainen
• Kustannustehokas lämmöntalteenottojärjestelmä
• Markkinoiden paras kokonaisratkaisu
• Helppo suunnitella, hankkia ja asentaa
• Investoinnin tuotto jopa yli 10 %

 
 
     
 
Gebwell Oy on ympäristöystävällisiin lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin erikoistunut yritys. Yritys valmistaa ja myy G-Power kaukolämmönjakokeskuksia, Gebwell lämpöpumppuja ja G-Energy varaajia Leppävirran tehtaillaan.
 

 

Myynnin yhteystiedot löytyy täältä >

 

Kirjaudu

Kirjaudu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.