Kevät 2016

Tiimiläinen
 

 

Kevätterveiset täältä Hollolasta!

On iloista huomata, että  rakentamisen luvuissa ja uutisissa näkyy piristymisen merkkejä. Asuntorakentamisen kasvun myötä muut seuraavat väistämättä perässä.

Alkuvuosi on meilläkin ollut positiivisesti kiireistä. Uusi KAIR ECoCounter-mallistomme on saanut
huikean vastaanoton. Myyntimme on peräti kaksi ja puolikertaisunut viime vuoteen verrattuna.
Luvut kertovat teidän lujasta luottamuksesta meihin ja tuotteisiimme, suuri kiitos siitä.

Tuotantomme tekee lujasti töitä. Alkuvuoden kasvusta huolimatta koneitamme saa edelleen nopeasti  kolmen tai jopa kahden viikon toimitusajalla.

Säännöt uudistuvat
Ympäristöministeriö on saanut ilmanvaihtoa koskevat uudistuvat rakentamismääräykset lausunto- kierrokselle. Sisäilman laadullisiin tekijöihin tullaan jatkossa kiinnittämään enemmän huomiota. Tarkennuksia on tehty mm. sisäilman lämpötiloihin, suodatukseen, ilmanvaihdon käyttöön varsinaisen käyttöajan ulkopuolella ja sallittuihin poikkeamiin suunnitteluarvoista.

KAIRin koneiden monipuolisista jäähdytysvaihtoehdoista löytyy ratkaisut kunkin kiinteistön tarpeisiin. Koneissamme on vaihtoehdot kaukokylmälle ja perinteisille vedenjäähdytyksille. Näiden puuttuessa jäähdytys voidaan toteuttaa koneen sisään rakennettavalla kompressorijäähdyksellä. Automaattisissa säädöissä on valmiina mm. minimi-ilmamääriä pienempi nopeus tyhjillään olevalle rakennukselle.

Uusien määräysten tullessa voimaan myös ilmanvaihdon energiatehokkuus paranee: vuosihyötysuhde minimi 55% ja ilmanvaihdon sähköenergian kulutus (SFP) 1,8 tulopoistokoneissa ja 0,9 poistoilma-koneissa. Uudet arvot toteutuvat helposti kaikilla KAIRin ja Pilpitin konemalleilla.

Valintaohjelmisto auttaa suunnittelijoita
Helpottaaksemme suunnittelijoiden arkea olemme tehneet muutoksia valintaohjelmistoomme. Kotisivuillamme on nyt toimintakaaviogeneraattori, jolla pystyt helposti hakemaan valmiit
toimintakaaviot suunnittelukohteisiin.

Oikein hyvää ja kaupallista kevättä!

Terveisin
Tatu Hartikainen
toimitusjohtaja

 
 
     
 
 
     
 
 

KAIR ilmastoi
Neste K -asemia

Kesko Oyj ja Oy Pamon Ab ovat sopineet
KAIR EcoCounter iv-koneiden toimittamisesta saneerattaviin Neste K -asemiin. Huoltoasemia uudistetaan vuosien 2016 ja 2017 aikana.

Lue lisää »

 
 

 
 
     
 
 

Pilpit säästää energiaa yhdessä Suomen suurimmassa kerrostalo-kokonaisuudessa

Consti Talotekniikka Oyj ja Oy Pamon Ab ovat sopineet 11 Pilpit-lämmöntalteenottolaitteen toimittamisesta Helsingin kaupungin asunnot Oy (Heka) Pasilan Palkkatilankadulle. Kerrostalokokonaisuus on poikkeuksellisen suuri
ja käsittää 203 vuokra-asuntoa ja katutason liiketiloja. Consti Talotekniikka tekee kohteeseen mittavan saneerauksen käsittäen ...      Lue lisää >

 
 

 
 
     
 
 

Haemme myyntipäällikköä

Toimintamme laajentuessa etsimme ilmastointikoneiden myyntiin myyntipäällikköä Pohjois-Suomen alueelle, toimipaikkana Oulu

Lue lisää » 

 
 

 
 
     
 

 

Kirjaudu

Kirjaudu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.