Syksy 2015

Tiimiläinen

Hyvää alkanutta syksyä!

Kesä alkaa olla väistämättä takanapäin. Jotenkin kesät tuntuvat vuosi vuodelta aina vaan lyhyemmiltä, vaikka saimmekin nauttia lämmöstä vielä elokuun lopulla. Toivottavasti saitte akkuja ladattua vaihtelevista säistä huolimatta.

Keväällä teimme asiakastyytyväisyystutkimuksen viimevuotiseen tapaan. Kiitos teille kaikille vastanneille. Mieli on iloinen ja nöyrä: 97 % teistä oli valmis suosittelemaan tuotteitamme. Oli mukava huomata, että meihin ja tuotteisiimme luotetaan. Haluamme olla jatkossakin sen luottamuksen arvoisia. Kyselyn arvonnassa Onnetar suosi Markoa Pohjanmaalla, onnittelut voittajalle.

Uudet ilmanvaihdon määräykset tuovat tullessaan oman 20-vuotisen työhistoriani suurimmat muutokset, eikä samanlaisia liene aiemminkaan nähty. Energian ja ympäristön säästäminen ovat meille kaikille tärkeitä asioita. Suurempien lämmön talteenoton hyötysuhdevaatimusten myötä ilmastointikoneiden koko kasvaa ja niiden tilantarve suurenee. Talotekniikan muutokset vaikuttavat rakentamiseen ja rakennuskustannuksiin. Toivottavasti me ja tulevat polvet pääsemme nauttimaan näistä muutoksista pienempien elinkaarikustannusten ja parantuneen ilmanvaihdon muodossa.

Tuotekehityksemme on tehnyt urakalla töitä, että kaikki koneemme vastaavat uusia määräyksiä. Esittelemme uuden konemalliston lokakuun Roadshowssa kiertäessämme Suomea rekalla ristiin rastiin. Kun saatte kiertuekutsun, laittakaa päivä kalenteriin ja tulkaa katsomaan uusia koneita.

Nähdään KAIRin rekassa.  
  

Tatu Hartikainen
toimitusjohtaja

 
 
     
 
 

 

Lanseeraamme uuden
ilmanvaihtokonemalliston lokakuussa KAIR Roadshow-
-kiertueella.

Kiertueaikataulu

to     8.10. Lahti
pe    9.10. Helsinki
ma 12.10. Turku
ti    13.10. Mikkeli
to   15.10. Oulu
ma 19.10. Kuopio
ti    20.10. Jyväskylä
ke  21.10. Seinäjoki ja Vaasa
to   22.10. Tampere
pe  23.10. Lappeenranta

Kutsu ja tarkempi kiertueaikataulu tulossa!

 
     
 
 

Kiitos kaikille vastanneille

Lähetimme kesällä asiakaskyselyn niille LVI-suunnittelijoille, isännöitsijöille ja urakoitsijoille, joiden kanssa olemme asioineet vuonna 2014.

KYLLÄ!
Pystyimme vieläkin parantamaan palveluamme.
Suurin osa vastaajista antoi KAIRille arvosanaksi
4 (asteikolla 1-5). Kysymykseen "Olisitko valmis suosittelemaan KAIRia kollegoillesi?"
peräti 96,9 % vastasi KYLLÄ.
Viime vuonna suositteluprosetti oli 96,7 %.

Laatu, toimitusaikojen pitävyys, selkeät tarjoukset, myyjien palveluasenne ja sovittujen asioiden pitävyys ovat edelleen valttejamme.

Tyytyväisyytenne on meille tärkeää
ja haluamme toimia asiakaslähtöisesti.

 

 
     
 

    Ota yhteyttä, palvelemme ilmanvaihtoasioissa
kaikkialla Suomessa

Myynnin yhteystiedot »

 
 
     
 

Kirjaudu

Kirjaudu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.