Asiakaslehti Tiimiläinen

Toiminta pyörii kesälläkin täysillä

Näin kesällä on mukava katsoa vuoden alkupuoliskoa ja huomata, että Pamonin kasvu on taas ollut huikea.

Kiitos siitä kaikille teille asiakkaillemme ja sidosryhmillemme. Kasvu selittyy laajalla tuoterepertuaarillamme sekä sillä, että tuotteemme vastaavat erittäin hyvin laitosten ja kerrostalojen tarpeisiin.

Lämmin tervehdys Hollolan tehtaalta

Hyvin on uusi vuosi taas lähtenyt liikkeelle. Rakentaminen Suomessa on mukavasti kasvu-uralla ja sen myötä myös Pamon.

Tehtaallamme on saatu laajennustyöt valmiiksi ja uudet tuotannon ja varaston tilat otetaan käyttöön helmikuun alusta.

Kevätterveiset täältä Hollolasta!

On iloista huomata, että rakentamisen luvuissa ja uutisissa näkyy piristymisen merkkejä. Asuntorakentamisen kasvun myötä muut seuraavat väistämättä perässä.

Alkuvuosi on meilläkin ollut positiivisesti kiireistä. Uusi KAIR ECoCounter-mallistomme on saanut huikean vastaanoton. Myyntimme on peräti kaksi ja puolikertaisunut viime vuoteen verrattuna. Luvut kertovat teidän lujasta luottamuksesta meihin ja tuotteisiimme, suuri kiitos siitä.

Alan kotimaiset konkarit yhteistyöhön poistoilman lämmöntalteenotossa

Pamon Ab ja Gebwell Oy aloittavat yhteistyön poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmien toteuttamisessa. Pamonin vuosikymmenten kokemus ilmankäsittelystä ja Gebwellin vankka kokemus lämmityslaitteiden valmistuksesta antavat erinomaisen lähtökohdan yhteistyölle.

Tervehdys Hollolasta

Joulunalusterveiset KAIRin tehtaalta Hollolasta. Meillä yrityksen vuosi on juuri vaihtunut ja aloitimme joulukuun alussa uuden tilikauden. Iloksemme voimme todeta vuoden 2015 olleen kasvun vuosi ja siitä suuri kiitos kuuluu kaikille teille asiakkaillemme.

Kirjaudu

Kirjaudu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.