Verkkosivuston palveluehdot

Huomaa, että seuraavat ehdot koskevat Oy Pamon Ab:n Web-sivujen käyttöä. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt nämä palveluehdot.

Vastuuvapauslauseke

Oy Pamon Ab:n Web-sivujen sisältö toimitetaan "sellaisenaan". Mitään suoraa tai epäsuoraa takuuta ei anneta näiden sivujen käytettävyydelle, tarkkuudelle, luotettavuudelle tai sisällölle. Oy Pamon Ab ei ole lain sallimassa määrin vastuussa mistään suorista, epäsuorista tai välillisistä vahingoista, joita näiden sivujen käytöstä, sivustolta saatujen tulosten tai käyttökyvyttömyydestä ilmenee.

Kolmannen osapuolen sivustot

Web-sivustoissamme on linkkejä muihin sivustoihin, joita emme hallinnoi. Emme ole vastuussa kolmansien osapuolten Web-sivustojen sisällöstä, kommenteista tai sovelluksista. Nämä linkit toimitetaan vain käytön helpottamiseksi, eikä linkkien lisääminen tarkoita, että mainostamme linkitettyä Web-sivustoa.

Omistajuus

Oy Pamon Ab:n Web-sivujen sisältö on suojattu kansainvälisillä tekijänoikeuslaeilla. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaiken sisällön tai sen osan, mukaan lukien rajoituksetta kuvat, muotokieli, logo, äänileikkeet, videoleikkeet ja HTML-koodi, kopiointi, siirto, jakelu tai tallennus missä tahansa muodossa sekä kaikki luvaton osittainen tai kokonainen tekstien, kuvitusten, muotokielen tai logojen kopiointi millä tahansa keinolla ilman Oy Pamon Ab:n kirjallista lupaa on kielletty. Suojaamme immateriaalioikeuksiamme lain sallimassa laajuudessa mahdollisimman kattavasti. "KAIR" ja "Pilpit" -logo ovat Oy Pamon Ab:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Oy Pamon Ab:n tuotteiden nimet ja logot ovat Oy Pamon Ab:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Muut tässä mainitut tuotenimet ja logot ovat omistajayritystensä tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Käyttäjän itsensä antamat tiedot ja aineistot

Käyttäjä sitoutuu antamaan sivustolle vain tietoja joihin sinulla on oikeus. Hyväksyt että Web-sivuille annettuja tietoja ei käsitellä salassa pidettävinä tai luottamuksellisina.

Tietoturva ja tietosuoja

Oy Pamon Ab pyrkii tarjoamaan palvelun mahdollisimman korkeaa tietoturvan tasoa noudattaen. Estämme luvattoman käytön tai julkaisun, ylläpidämme tietojen oikeellisuutta ja varmistamme niiden asianmukaisen käytön asiaankuuluvilla fyysisillä, sähköisillä ja hallinnollisilla toimenpiteillä, jotka suojaavat ja turvaavat verkosta keräämiämme tietoja. Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme on täällä.

Muutokset

Oy Pamon Ab:llä on oikeus ilman ennakkoilmoitusta muuttaa sivustojen osia, korjata Web-sivuilla ilmenneitä virheitä ja puutteita. Nämä ehdot eivät ole kattavat, vaan tiettyyn sisältöön tai tiettyihin palveluihin tai toimintoihin voi liittyä lisäehtoja. Oy Pamon Ab pidättää oikeuden muokata sivuja tai estää niiden käytön milloin tahansa. Tähän käytäntöön tehdyt muutokset julkaistaan tässä URL-osoitteessa, ja ne tulevat voimaan julkaisuhetkellä. Voit tarkistaa päivitykset käymällä sivustossamme uudelleen.

Kirjaudu

Kirjaudu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.