Uutiset

Muut

Englantilainen pörssiyhtiö Volution Group plc on ostanut Hollolassa toimivan Oy Pamon Ab: n osakekannan. Hollolalainen Pamon tunnetaan tuotemerkeistään KAIR ja Pilpit. Pamonin tuotteiden valmistus, tuotekehitys ja myynti sijaitsevat Hollolassa ja yhtiö toimii pääasiassa Suomen markkinoilla.

Volution Group plc on johtava ilmanvaihtotuotteiden valmistaja ja toimittaja Britanniassa, Pohjoismaissa Keski-Euroopassa ja Uudessa Seelannissa.

Volution Group plc jakautuu Ventilation Group:iin ja OEM-divisioonaan (Torin-Sifan). Ventilation Group muodostuu nyt siis 16 tuotemerkistä: Vent-Axia, Manrose, Diffusion, National Ventilation, Airtech, Breathing Buildings, Fresh, PAX, VoltAir, Welair, inVENTer, Brüggemann, Ventilair, Simx ja uusina suomalaiset KAIR ja Pilpit. Ventilation Group tarjoaa ja tuottaa ratkaisuita pääasiassa ilmanvaihtoon asuin- ja julkisissa tiloissa. OEM (Torin-Sifan) divisioona valmistaa moottoreita, puhaltimia ja tuulettimia OEM-asiakkaille lämmitys ja ilmanvaihtotuotteisiin Euroopassa.

"Olemme erittäin tyytyväisiä tähän hankintaan, mikä vahvistaa läsnäoloamme suomalaisilla markkinoilla ja laajentaa tuotevalikoimamme muilla pohjoismaisilla markkinoilla Pamonin kehittämien tuotteiden kautta", kertoo Pohjoismaiden johtajan Eva Thunholm.

"Olen erittäin innostunut niistä mahdollisuuksista, jotka tämä toteutunut yrityskauppa tuo. Olemme tehneet yli kolmekymmentä vuotta töitä ilmanvaihtokoneiden ja paremman sisäilman puolesta ja nyt saamme omistajan, jolla on kanssamme sama missio. Odotan innolla tulevaisuutta osana Volution-konsernia ja yrityksen kasvumahdollisuuksia synergiaetujen avulla," sanoo Oy Pamon Ab: n toimitusjohtaja Tatu Hartikainen.

Kirjaudu

Kirjaudu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.